Az 1990-ben alakult cégünk alapításkor megfogalmazott célja az észak-magyarországi, abaúji térség gazdasági, vállalkozási, lehetőségek feltárása, az új ötletek, innovációk megvalósításának segítése.

E gondolat jegyében számos kezdeményezés felkarolása mellett a Cégünk maga is termelői tevékenységbe kezdett. Így vált 1991-től fő tevékenységi profiljává a munkaruházati termékek, bútorhuzatok készítése és forgalmazása.

Ma már a különböző ipari, mezőgazdasági és szolgáltatási tevékenységek terén használható munkaruházati cikkek komplex választékát tudjuk kínálni. Jelen ismertetőnk segítségével szeretnénk bemutatkozni, bemutatni termékeink főbb jellemzőit. A közel ötven munkatársat foglalkoztató, fejlődő cégünk működését vezérlő ismérvek a gyorsaság, rugalmasság, pontosság, megbízhatóság, melyek kölcsönösen előnyös szerződési feltételek kialakítását teszik lehetővé. Bízunk abban, hogy Cégünk -amely a TÜV Rheinland által ISO 9002 szerint tanusított- és termékeink felkeltik érdeklődését és a jövőben Önt is megrendelőink, partnereink között üdvözölhetjük!